Alla inlägg under september 2009

DNS

Av Eva - 6 september 2009 09:26

Blev inget duathlon-SM för mig i år då jag blivit förkyld. Trist, men inte så mycket att göra åt. Även om jag försökt med vitlök, gurgelvatten, vitaminer m.m
Istället var vi där och tittade och hejade. Var också trevlig även om jag helst hade varit med och tävlat själv.
Idag är det en spännande dag vid datorna. Följer Ö till Ö, där Martin tävlar tillsammans med Jonas Colting. De ska ta sig från Sandhamn till Utö, I stockholms skärgård, springades, simmandes och cyklandes. Är en massa lag och många som jag känner som är med så det blir spännande.
Sedan är det Ironman 70.3 i Monaco, som jag också följer. Där är Stefan, Chrisse, Sanna, B-I, Jonas med som jag håller tummarna för.
Och så går även Powerman VM i duathlon i Zofingen idag. Jag har varit med där själv två gånger så det blir också kul att se hur det går där.
Oj höll på att glömma vad som händer precis utanför vårat fönster, nämligen rodd-SM (se bild från våran balkong). Så idag kanske det blir en solstol på balkongen och en massa rodd!

Av Eva - 2 september 2009 15:15

Igår eftermiddag/kväll var jag och Martin ute och paddlade K2 (dubbelkajak) efter jobbet. Och det blåste, och blåste. Vi paddlade i havet. Alla som var ute på havet utanför Göteborg i går hoppas jag håller med, om att blåste rätt friska vindar....
Började direkt när vi steg ut bilen. Det ven i alla master på segelbåtarna som låg i hamnen.Lät som direkt ur en spökfilm. Och väl utanför hamnen började vågorna att bölja för att sedan bara bli större och större.
Störst var de längst bort :) Vi paddlade runt en stor ö, och trodde att de skulle vara läsida bara vi kom runt udden, jo hoppsan, där var vågorna nästan högre än oss där vi satt i våran kajak. Inte alls kul enligt mig. Martin tyckte inte alls det var läskigt, utan bara kul?!
Men det gick bra och var egentligen aldrig någon fara, vi satt ju i en mindra pråm och paddlade, var bara jag som trodde det när vi var mitt ute bland vågorna.

Vi kom i hamn nästan exakt tre timmar efter start så det blev ett bra efter jobbet pass.
Ska tilläggas att när vi gick i land kom även några tävlingsseglare i land, och de pratade också om vinden och de stora vågor... Så det var inte bara jag som tyckte att det var i det blåsigaste laget.
Annars flyter träningen på bra. På lördag är det duathlon-SM som står på programmet. Får se hur det går.

Ovido - Quiz & Flashcards