Alla inlägg under juni 2007

Av Eva - 21 juni 2007 21:20

När jag cyklade i dag så hade jag satt fast ena vattenflaskan lite slarvigt, så när jag kommer och cyklar, i rätt hög fart i ett fartgupp flyger flaskan i väg. Självklart vänder jag och plockar upp flaskan. Fast den var jätte slemmigt. Tror att den träffade eller rullade över en snigel för den var full med brunt slem. Äckligt! Jag fick "tvätta" den i gräset innan jag cyklade vidare.
Det är det mest spännande som hänt idag.
Jag har inte gjort så mycket. Tränat lite, surfat lite och så.
Idag är den längsta dagen på året. Imorgon börjar det bli mörkare igen.
Jag gillar när det är ljust på kvällarna, det är lättare att träna då, samtidigt som jag gillar när det blir mörkt på kvällarna, det är mysigt och det är betydligt lättare att gå och lägga sig i tid.

Glad midsommar!

Av Eva - 20 juni 2007 22:48

Idag trodde jag verkligen att jag såg ett sjöodjur eller en stor hemsk fisk.Hade inte Martin varit med idag när jag, vi skulle simma hade jag vänt och farit hem. För när vi kom ner mot vattnet såg jag något konstigt i vattnet. Såg ut som en stor fisk som visade sig vid ytan. Den simmade bort åt mot några killar som var och simmade. Martin ropade på dem och när de svarade sa de - det är ju bara dykarna!
Och så var det. Det var två dykare i sjön. Fråga inte vad de gjorde där i den  sjön, Södra Långvattnet som är 900 meter lång och inte alls bred.
Så jag vågade simma. När vi steg upp sedan så satt dykarna på land. Frågade vad de kollade efter, de hade inget riktigt svar. Kanske bra dykträning?!

Har cyklat och sprungit också idag. Inte så långt något av det.
Har försökt cykla mer än jag brukar nu den sista veckan. För om en vecka är det tempo-SM på cykel, en tävling som jag satsar på. Och då gäller det att cykla mycket. Löpningen och simningen blir mer bara att underhålla för tillfället.
Eftersom sprint-SM i triathlon går tre dagar efter  tempo-SM så gäller det att iallafall hålla igång sim och löpmusklerna.

Av Eva - 20 juni 2007 10:39

Presentkort på valfria kläder från Newline (värde 2400 kr) säljes för 2000Kr

Orca triathlondräkt (heldräkt, grå, köpt förra året, jag har simmat med den 2 gånger, storlek = passar mig, bra när man inte får ha våtdräkt) pris 500 kr


Maila evis_17@hotmail.com
eller
ring 070-6788933
om du är intresserad

Av Eva - 19 juni 2007 16:32

för att mina ben kändes mycket piggare idag än de gjorde en enda dag förra veckan.
Låter kanske konstigt men så är det. Förra veckan var mina ben verkligen slitna och trötta speciellt när jag försökte cykla.
Men idag när jag cyklade så kändes de mycket piggare. Vilket bara är positivt.
Vilade först i lördags sedan tävlade jag i söndags sen vilade jag igår igen. Kanske var det som gjorde susen.

Idag är för övrigt min första semesterdag. Skönt!
Solen skiner och jag och Martin ska snart iväg och simma. Det blir nog Stensjön idag eller Södra långvattnet, vi har inte bestämt oss. Det blir inte så mycket, knappt någon bassäng simning alls för min del just nu. Bara utomhussimning, Sist jag simmade i bassäng var förra söndagen på tävlingen i Furuund. Innan dess, kommer jag inte ihåg.

Tänkte springa en sväng också idag, blir nog direkt efter simningen, kan bli segt annars om man först far hem och sedan ska ut igen. Får då ska man först laga mat sedan äta, vila på maten, sen ringer telefonen, och sen ska man bara....

Av Eva - 17 juni 2007 21:47

Idag var det så dags att tävla igen, och denna gång på hemmaplan eller iallafall nästan i Hindås. Man kan säga att det är hemmaplan då jag cyklar rätt mycket i de trakterna.
Men nu om tävlingen.
Jag vann, men det gick inte lätt.
Simningen (1500 meter) är jag nöjd med.
Cyklingen ( 40 km), gick tungt. Jag har varit trött i min cykelmuskler hela denna vecka, vet inte varför så jag var lite nervös hur det skulle gå. Men efter ca 15 km så lossnade tröttheten. Jag cyklade säker lika fort hela cyklingen men de sista 25 km kändes lättare än det första 15 km.
Efter cyklingen var jag i ledningen. En ledning som jag höll in i mål, vann med 4 min och 59 sek.
Sen var jag med i ett reportage i Göteborgs Posten idag. Det var inför dagens tävling. Tyvärr hittar jag inte nätartikeln, men en helsida i GP var det iallfall. Skoj. De ringde i eftermiddag och frågade lite om hur det gått, så eventuellt kommer en lite artikel i morgondagens tidning.
När de intervjuvade mig frågade deom vilken tävling som var min favorit tävling hade inget svar då, men det har jag nu.
Min favorittävlig är helt klart Göteborgs triathlon.
Aldrig har jag fått så många på hejningar under en och samma tävling.
Det var inte bara den underbara publiken utan funktionärer och andra tävlande som hejade på mig hela tiden!
Tack! Hur kul som helst!
Jag uppskattar verkligen alla hejarrop och gratulationer efter tävlingen!
Tusen tack!
Resultat:
http://www.events4u.dk/res_list.php?event=632&class=F_Senior

Av Eva - 14 juni 2007 22:39

.. vissa dagar är det inte lätt att hinna med allt. Men idag hann jag med ganska mycket fast glömde lite..
Okej, det började i morse, jag bestämde mig igårkväll när jag lagt mig att jag skulle cykla till skolan på min tempocykel, för att jag skulle kunna träna på den efter jobbet. Sagt och gjorde så cyklade jag iväg, med hela avslutningsutstyrseln inklusive skor (eftesom det var skolavslutning idag) i ryggan. På vägen kommer jag på att jag glömt att borsta tänderna, så det blev en skolavslutning i oborstade tände, och ostryken blus (eftersom den låg nedpackad i ryggan hela vägen till jobbet), men så är det när man ska försöka jobba och träna. Direkt efter avslutningsfikat cyklade jag iväg ca tre timmar. Sedan var det hem och äta, kolla lite mail och sedan for jag och Martin och simmade. Hade med mig löpkläder så jag sprang en trekvart efteråt. När jag då kom hem så drack jag en återhämtningsdryck tog två äpplen, duschade och cyklade i ilfart till stan. Det var nämligen middag med jobbet och avtackning av en arbetskompis som går i pension nu.
Och nu är jag hemma. Fast på vägen hem fick jag ett ryck att jag skulle tvätta min "tantcykel", så det har jag också gjort nu.
Jag tycker själv att jag hunnit med en massa saker idag, jobbat, tränat, ätit middag med jobbet m.m
Som tur är är det inte alla dagar som är så här fullspäckade, för det hade jag aldrig orkat med.
Imorgon är det näst sista arbetsdagen för detta läsår. Sedan jobbar jag bara på måndag sedan har jag sommarlov, eller semester rättare sagt till i mitten av augusti.
Det ska bli skönt!

Av Eva - 13 juni 2007 18:56

Idag har jag varit jätte trött. Vet inte varför men så är det ibland. Började dagen med en löptur, sedan var jag bara hem och åt innan jag for och simmade.När jag sedan kom hem var jag helt slut. Var tvungen att ligga och vila i flera timmar. Men nu är jag lite piggare i allafall. Jag hade tänkt vara med på det årliga Bergakungatempot som startar vid Göteborgs tennisklubb och mål är högst upp vid masten, en sträcka p 2,5 km uppför.
Men med tanke på hur jag mådde idag så skippar jag det. Bättre att vara hemma och ta det lugnt, och hoppas på att jag är piggare i morgon och framför allt till på söndag då det är tredje deltävlingen i Svenska triathlon cupen. På söndag är det Göteborgs triathlon, i Hindås, alltså tävling på hemmaplan, det är skönt. Man slipper åka en massa bil och fara tidigt och komma hem sent.
Nu ska jag hjälpa Martin i hans butik www.Multisportspecialisten.se
Den, butiken, ligger hemma hos oss på Skräddaregatan 7 i Mölndal.
Och är öppen måndagar och onsdagar 07.00-10.00 samt 20.00-22.00
På lördag är det extra öppet mellan 16.00-19.00 En chans för tillresta triathleter som ska tävla på söndag att besöka oss.
Besök gärna webshopen på www.multisportspecialisten.se



Av Eva - 12 juni 2007 21:31

Idag har jag mest tränat och bara varit hemma. Först blev det cykel, sedan gräsklippning ( i cykelbyxor och top, men är man "triathlon-cyklist" så är man:)).
Sen på kvällen var jag och sprang med Herkules. De har intervall träning varje tisdag.
Det var skoj, att träffa klubbkompisar som man inte träffar så ofta annars. De sprang som sagt var intervaller men jag kände mig seg från söndagens tävling så jag joggade bara.
Sen när jag kom hem tänkte jag simma...
Tänkte och var på väg men ångrade men, satt mig i soffan, ångrade mig igen, satte på mig baddräkten, ångrade mig igen, men efter över en timmes velande hit och dit bestämde jag mig för att simma. Hoppade i kvart i nio. Riktigt härligt i vattnet. Även fast jag är en riktigt badkruka. Måste var över tjugo grader i vattnet. Simmade i Stensjön, det är ingen stor sjö så den värms upp snabbt.
Resultat från söndagens tävling finns på:
http://www.svensktriathlon.org/t4i.aspx?p=107524

Skapa flashcards