Alla inlägg under mars 2007

Av Eva - 4 mars 2007 13:05

Hade ställt klockan på sju för att vi skulle och simma. När den ringde hörde jag att det blåste mycket och regnade. Låg kvar i sängen en stund. Gick upp på toa och såg att Jonas, som också skulle med och simma fortfarande sov. Pratade med Martin och vi bestämde att om vi hörde Jonas stiga upp skulle vi också stiga upp. Vaknade halv nio, simningen började åtta och Jonas hade farit iväg. Så vi missade det simpasset i havet som jag verkligen skulle behövt. Eventuellt kanske vi åker iväg och simmar själva senare, vi får se. I övrigt så ska vi vila idag. Ska bli skönt, mina ben känns trötta efter ett par dagar med bra träning.Söndag kväll, vi kom iväg och simmade i eftermiddag i poolen. Bättre det än ingen simning alls. Imorgon ska vi också vila. Har regnat hela dagen och kvällen.

Av Eva - 3 mars 2007 13:05

på cykeln blev det idag. Kände mig mycket piggare i morse när jag vaknade än vad jag gjorde då jag äntligen lyckades somna i gårkväll. Det var väldigt varmt. Men idag var det ett enda stort grått moln på himlen när vi cyklade i väg, jippi! Vi var ute åtta timmar, effektiv cykeltid var 6,5-7 timmar. Vi stannade ett par gånger och fyllde på dricka och tittade på utsikten och apor. Men solen sken inte och det regnade till och med lite. Men inte så att man frös, men man svettades inte lika mycket som man tidigare gjort. Direkt efter cyklingen sprang jag 20 minuter i ganska hårt tempo. En kul sak var att när vi var på väg hem så cyklade Martin ifrån mig i en nedförsbacke (det var inte kul) men när jag kom ner så stod han och pratade med en vit bil som körde om mig nedför. Hann tänka nu har de kört i varandra men så var det inte. Det var Camilla och hennes Lars från Heleneholm som också ska vara med och tävla. Det var kul. Imorgon ska vi ”slåss” med hajarna i havet, om det inte blåser för mycket.

Av Eva - 2 mars 2007 13:06

.. var precis vad jag blev idag efter dagens 2,5 timmes löppass. Själva passet gick bra det var sen när jag kom hem och hade duschat som jag bara var tvungen att ligga ner och titta i taket. Och svettades och svettades, visste inte var jag skulle ta vägen, kylskåpet? Hur som helst hade jag och Martin bestämt oss dagen innan att vi skulle simma i havet klockan fem eftersom det var IM-simträning då. Efter många om och man pallrade jag mig iväg. Och som det blåste, det gick vita gäss mitt ute på havet. Så simträningen var inställd. Istället for vi till simhallen på Universitetet och simmade istället. Sen åkte Martin med Jonas och Björn och åt buffé, men jag orkade inte följa. Jag åt hemma och duschade kallt, och nu svettas jag bara lite….. Imorgon blir det långtur på cykeln.

Av Eva - 1 mars 2007 16:10

På schemat idag stod VO2 max duathlonintervaller. Vilket jag och Martin också körde på förmiddagen i värmen. Vi sprang 40-50 sekunder sedan bytte vi snabbt till cykelskor och trampade iväg nästan allt vad vi kunde 1.30 Sen vände vi och cyklade lugnt tillbaka till skorna. Detta upprepade vi 10 gånger. Varmt och jobbigt men bra träning. Sen for vi hem och åt, handlade och for iväg till simhallen på Universitetet men de hade simlektioner på alla fyra banor så det var bara att vända och fara hem igen. Vi ska försöka igen ikväll, hoppas verkligen vi kan simma då. Imorgon ska vi simma i havet mm, de har Ironmansimträning på ett ställe varje fredag klockan fem och då tänkte vi vara med. Känns bättre att simma när det är fler i vattnet med tanke på hajarna…Torsdagkväll, det blev simning i kväll på Universitetet. Blev väl strax över 3000 meter och en promenad fram och tillbaka på en halvtimme vardera. När vi kom hem blev det kvällsfika och nu har jag pratat med mamma och pappa i telefon. Riktig telefon, eller jag menar de ringde hit dit vi bor, tidigare har jag ringt dem från min mobil med blandat resultat. Ena gången har de gått bra nästa har vi knappt kunnat pratat då det hela tiden blivit fördröjningar. Segt… Nu ska jag sova.

Ovido - Quiz & Flashcards